Gerald: Peter bedankt!

"In november 2011 ben ik begonnen met trainen bij Peter's Personal Training. Destijds kon ik me niet echt sportief noemen en de enige beweging die ik had was fietsen naar het werk en daar bleef het wel bij. Daarom was ik ook niet echt tevreden met mezelf. Ik was 28 jaar, niet sportief, geen conditie, buikje, etc. Dus ik moest er iets aan doen. Nu kende ik mezelf gelukkig goed genoeg om te weten dat ik wat sporten en krachttraining betreft een opgever was. Ik ben een persoon die resultaten moet zien en als dat na 1 maand al niet is zie ik er het nut niet meer van in."

"Dit was voor mij de belangrijkste reden om te gaan trainen met Peter. Iemand waar je 3x per week een afspraak mee hebt staan die je moet nakomen of je nu zin hebt of niet. Dit geeft een extra stok achter de deur om door te gaan, waardoor de resultaten vanzelf komen."

"In het begin was het natuurlijk ontzettend zwaar! Ineens 3x per week sporten voor een niet sportief iemand is een zware opgave zeker omdat je nog aan het opbouwen bent. Gelukkig weet Peter precies wat wel en niet kan waardoor je geen blessures oploopt. Ik kan me nog herinneren dat ik de allereerste keren mijn armen nauwelijks boven mijn hoofd kreeg om mijn haren te wassen, maar goed wie mooi wil zijn moet pijn lijden is het motto!"

"Na zo'n anderhalve maand begonnen de eerste resultaten al zichtbaar te worden die ik zelf nog niet eens had durven hopen! De spieropbouw begon toe te nemen en shirtjes begonnen strakker te zitten en na 2 maanden had ik al zichtbare spieropbouw en werd ik aangesproken door mensen. In me eentje had ik dit zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen, omdat ik waarschijnlijk al opgegeven had en niet wist hoe ik moest trainen. Dit laatste is nou juist zo belangrijk en hier heeft Peter mij geweldig in geholpen. Hij gaf de juiste begeleiding en informatie mbt de juiste oefeningen, schema's, spiergroepen belasten en rust geven. Alles is even belangrijk en moet uitgevoerd worden voor de maximale spiergroei en en om blessures te voorkomen."

Sportverslaving
"In totaal hebben we een half jaar samen getraind en mijn resultaten zijn verbluffend die ik nogmaals zelf nooit voor elkaar had gekregen! Eindelijk kan ik resultaten zien die me alleen maar verder motiveren en ik kan me inmiddels sportverslaafde noemen!"

Gerald

Personal en Leefstijl Coaching

Lees ook het verhaal van Marcel, hoe zijn ervaring was met de begeleiding van Peter.