Biografie

Sport en gezondheid hebben mij altijd al geïnteresseerd en in 2005 heb ik de gelegenheid gekregen om mij als fitness instructeur professioneel met deze onderwerpen bezig te houden. In datzelfde jaar heb ik tevens mijn licentie voor LesMills BodyCombat behaald. Inmiddels heb ik diverse andere licenties op mijn naam weten te zetten en heb ik mijzelf ontwikkeld tot een ervaren en gediplomeerd personal trainer/personal coach met passie voor het vak. Service staat hoog in het vaandel. Dit komt ondermeer tot uitdrukking in de persoonlijke benadering en de aandacht voor details.

Helaas sloeg het noodlot toe in september 2015, toen ik de indicatie hersentumor (BHT) kreeg. Als gevolg van de hier opvolgende operatie, heb ik verschillende beperkingen gekregen waardoor ik al mijn fysieke trainingen moest stop zetten. In 2017 ben ik weer een beetjes opgestart en geef ik samen met een instructrice de XCO-outdoor trainingen, ook als een stukje revalidatie voor mijn NAH.

Vanaf dat moment ben ik mezelf gaan verdiepen in alle aspecten rond gezond leven met een NAH en leren omgaan met de persoonlijke beperkingen. Zodat ik deze kennis als ervaringsdeskundige kan doorgeven aan mensen die te kampen hebben met de zelf problematiek ten gevolgen van een NAH.

Als jouw Personal Coach kan ik je helpen op de volgende gebieden:

- Afvallen, body shaping, conditie en informatie voor spiertoename
- Verkrijgen van een gezondere levensstijl
- Motivatie bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen
- Leren omgaan met de beperkingen na een Brughoek Tumor operatie
- Het aanleren van zelf ontspanning

Specialiteiten:
- Gezonde levensstijl
- Afvallen/aankomen
- Voeding coaching via BenFit.nl
- Motivatie en wilskracht
- Website building en design

Met Sportieve groet,
Peter Kloet, Online en Personal Coach