XCO-Outdoor Roosendaal

Wandelen of hardlopen en tegelijkertijd je buikspieren trainen in een gezellige buitenles? Dat kan, met XCO-Outdoor (Walking & Running), de nieuwste XCO total-body-workout die fanatieke hardlopers en wandelaars verovert en sporters uit de club naar buiten lokt!

Hoe werkt het?

XCO-Outdoor in iedere hand houd je een kleine versie van de originele XCO-trainer. Door het bewegende grit wordt de training een stuk intensiever en effectiever: door de terugslag van de bewegende massa span je continue je rug-, buik- en heupspieren aan. De armspieren en de buik- en rugspieren die je 'core' vormen, worden op natuurlijke wijze in de looptraining opgenomen. XCO-Outdoor (Walking & Running) is een total-body-workout, terwijl je loopt train je niet alleen je onderlichaam maar pak je ook het bovenlichaam aan.

Waarom is een sterke 'core' belangrijk?

Voor sporters betekent een sterke core een aanzienlijke verbetering van hun sportprestaties. Maar eigenlijk is een sterke core voor iedereen belangrijk: het risico op blessures neemt af en de kans op lage rugklachten wordt kleiner. En door verbetering van de lichaamshouding toont het lichaam slanker en de buik platter!

Voordelen van XCO-Outdoor (Walking & Running).

Hardlopen of wandelen wordt een stuk afwisselender! Door de zwaaiende beweging van de armen in combinatie met de ‘Reactieve Impact’ (het aanspannen van je core) ervaar je een intensievere belasting van de spieren dan wanneer je gewoon wandelt of hardloopt. Daarnaast kun je ook tijdens rustpauzes actief blijven door oefeningen te doen die het uithoudingsvermogen van het lichaam verder vergroten. Bovendien is het natuurlijk goed voor je conditie en vooral leuk!

Voor wie is XCO-Outdoor (Walking & Running) bedoeld?

XCO-Outdoor (Walking & Running) is geschikt voor iedereen. Voor mensen die wel eens buiten de sportschool willen trainen, voor fitte senioren die hun conditie bij willen houden en voor de fanatieke hardloper die wat extra’s wil. Ben je als sporter op zoek naar maximale prestaties, moet je herstellen van een blessure, wil je calorieën verbranden of wil je je gezond voelen? XCO-Outdoor (Walking & Running) geeft je wat je wilt. Is je doelstelling afvallen, kijk dan ook eens naar Benfit Roosendaal het succesvolle levensstijl programma door middel van gezonde voeding en de juiste hoeveelheid.

LocatieBrasserie T-Huis te Roosendaal
AanmeldingPer e-mail (na kennismaking): info@petersonlinecoaching.nl
GroepsgrootteMaximaal 14 personen.
Kosten€ 35,00 voor een strippenkaart van 4 strippen. Incl 1 consumptie bij T-huis per les.
Kosten€ 75,00 voor een strippenkaart van 10 strippen. Incl 1 consumptie bij T-huis per les.
TijdstipVrijdagochtend om 10.30 uur.

Ervaringen

"Augustus 2012 zag ik een oproepje om gratis een keer mee te doen met de XCO walking, geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen, daar ik lessen XCO volgde dacht ik ga het gewoon een keertje proberen. Was direct verkocht; vooral omdat het heerlijk is om buiten te sporten en de afwisseling elke week. Je stapt flink door (af en toe joggen) afgewisseld met soms pittige oefeningen. We lopen ongeveer 5 KM en je komt altijd heerlijk voldaan terug."

"Wat ik eerst dacht dat het me in de winter tegen zou vallen, is juist niet zo. Vooral in de winter is het heerlijk om buiten te sporten, zeker als je normaal hele dagen binnenzit. Het is leuk voor jong en oud, groot voordeel je hoeft niet per se lid te worden van een sportschool. Je koopt gewoon een 10 ritten kaart en je kunt gaan wanneer je wilt, super om op een leuke manier kennis te maken met sport. Ik zou zeggen probeer het gewoon een keertje."

Nicole

"Ik heb nu een aantal keer meegelopen met X-co outdoor en het verraste mij hoe heerlijk zo n training is. Je bent lekker buiten bezig en geniet ondertussen van de natuur (ik ben een buitenmens). Het fijne aan de training is, je bepaald zelf op welk niveau je traint. Als je blessure gevoelig bent geeft Peter adviezen om die/dat spier/gewricht te ontlasten. X-co outdoor is voor iedereen weggelegd die ontspannen maar toch intensief wilt trainen. Je traint zonder dat je er erg in hebt je arm/romp- en buikspieren en zelfs je beenspieren. Geloof mij als je eenmaal een keer mee loopt wil je niks anders meer. Ben je het binnen trainen in de sportschool een beetje beu of word het saai, ga dan gezellig een keer mee op vrijdagochtend en ervaar het zelf."

Kim