Groepsles Training

Groepsles Training is een efficient training in kleinere groepjes van maximaal 20 personen. In een uur heb je een volledige training achter de rug!

Peter's Personal Coaching biedt momenteel 1 vormen van Groepsles Training aan:

- XCO outdoor (Walking & Running)

PPC Logo XCO-Outdoor
XCO outdoor Roosendaal

Als het gaat over groepsles training dan gaat het over het trainen in een groepje van 10 tot 20 personen en met twee trainers. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Bij Peter's Personal Coaching kunnen mensen zich aanmelden en dan bij elkaar aansluiten als groepsles voor de training. De dag en het tijdstip zijn op dit moment vast bepaald op vrijdag ochtend 10:30uur.

Het voordeel van een groepsles training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden, ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen en door de twee trainers is er altijd voldoende toezicht op het uitvoeren van de beweging. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

VOORDELEN GROEPSLES TRAINING

Je ervaart met de groepsles training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor groepsles training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de groepsles training zijn als volgt:

- Je kunt trainen op verschillende niveaus;
- Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
- Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier;
- Optimaal resultaat behalen.

KIES OOK VOOR GROEPSLES TRAINING

De kans is groot dat groepsles training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen! Het wordt nog leuker als het dit in combinatie gaat doen met het Benfit Levenstijl programma.