Toos’s ervaring

Doel: afvallen

Ik, Toos, ben in mei 2015 begonnen met het BenFit afslankprogramma bij Peter’s PT. Dit op aanraden van Sjoerd van Sport & slankstudio Roosendaal. Ik sport hier 3 x per week in de warmtecabines. Ik heb een persoonlijk gesprek gehad met Peter en hij heeft me uitgelegd hoe BenFit in zijn werk gaat. Dit sprak me wel aan en ik heb toen besloten dit programma te gaan proberen.

Ik ben namelijk na diverse operaties de nodige kilo’s aangekomen en heb al meerdere keren geprobeerd zelf af te vallen met shakes, tabletten enz. Dit was een verloren zaak: het werkte voor geen meter. Zelfstandig afvallen lukte me dus niet. Ik had hulp nodig!!!!!

Peter of Kevin mailde me iedere week de weekmenu’s door samen met het boodschappenlijstje. Zo kon ik zien wat ik die week nodig had. Soms waren er dingen waar ik niet van hield. Deze werden meteen van de lijst verwijderd en vervangen door een ander product. Bijkomende boodschap bij het weekmenu was: iedere dag minimaal 2 liter water drinken.

Elke week werd mijn gewicht, vetmassa, enz gemeten. Ik was iedere keer een tevreden mens als bleek dat of mijn gewicht of mijn vetmassa weer naar beneden was gegaan. Dit motiveerde mij om vol goede moed door te gaan, want telkens zag ik de weegschaal richting mijn streefgewicht gaan.

Het BenFit programma is zeer goed te volgen zonder dat je honger hoeft te hebben. Na 12 weken staat de weegschaal op mijn streefgewicht en ben ik meer dan 10 kilo kwijt.

Ik kan een ieder die een steuntje in de rug nodig heeft en op zoek is naar een paar handvatten om gezonder te leren leven/eten het BenFit programma van harte aanbevelen. De persoonlijke begeleiding die geboden word door Peter’s PT is heel goed.

Al met al is het een super ervaring geweest. Mijn Dank!!!!!!!!!

Lees ook het verhaal van Veerle, hoe haar ervaringen waren met BenFit.