Anja’s ervaring

Doel: afvallen

Na jarenlang de strijd aangegaan te zijn tegen de overtollige kilo's zonder blijvend resultaat, ben ik terecht gekomen bij Peter’s PT / Sport en Slankstudio in Roosendaal. Na een persoonlijk gesprek met Peter werd ik al snel erg enthousiast. De combinatie van personal training, small group fitness en het voedingsprogramma van BenFit spraken mij erg aan. Ik was er snel van overtuigd dat dit mij zou gaan helpen en ik had een stok achter de deur nodig. Die vond ik dus!

De eerste week van sporten viel mij wel zwaar omdat ik dat niet gewend was. Maar al snel vond ik mijn ritme. Het voedingsplan was wel even wennen. Elke dag kijken wat je mocht eten en wanneer, het boodschappen doen. Maar ook dat kreeg ik al snel onder de knie. Mijn voordeel was wel dat mijn man met me mee is gaan doen, dus dat scheelde enorm. Resultaat bleef dus ook niet uit.

De eerste kilo's vlogen eraf. Daarna schommelde het wel wat. De ene week 1,5 kilo en dan weer maar een paar ons. Toch bleef en ben ik nog steeds erg gemotiveerd. Het eten is nu echt een gewoonte geworden en ik weet wat ik wel en niet mag eten.

1 keer in de week personal training, 2 keer in de week small group en het BenFit programma hebben in 12 weken geresulteerd in zo'n 9 kilo gewichtsverlies en ook nog de nodige centimeters. Zelfs nu ik met mijn onderbeen in het gips zit, blijf ik 3 keer in de week naar de sportschool gaan. Ik moet nog zo'n 8 kilo tot mijn streefgewicht, maar ik ben ervan overtuigd dat met deze instelling en met zo'n topclub van begeleiders bij de sportschool ik dit zeker ga bereiken! Mijn knop is om en die blijft om!

Groetjes Anja Tijssen

Lees ook het verhaal van Anne, hoe haar ervaringen waren met BenFit.