Afvallen

Afvallen en voedingscoaching in Roosendaal met BenFit, het succesvolle levensstijl programma door middel van gezonde voeding en de juiste hoeveelheid.

Ontvang wekelijks een voedingsadvies dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. Het BenFit voedingsadvies is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte. Het opvolgen van het advies garandeert een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl. Met mij als je persoonlijke BenFit coach geef ik adviezen o.a. op het gebied van beweging en ontspanning. Deze adviezen garanderen een betere lichamelijke conditie en fitheid. Elke maand worden er ook overheerlijke recepten geplaatst.

Lees o.a. het verhaal van Veerle, hoe haar ervaring was met levensstijl programma BenFit. En het verhaal van Jan en Annie in combinatie met XCO-outdoor.

Voedingsadvies in Roosendaal

Met mij als BenFit coach geeft ik je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een verantwoord gewichtsverlies.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Maar we kunnen natuurlijk ook kijken of een koolhydraatarm dieet past in jou levenspatroon.

Leefstijl programma van BenFit